• page_banner

karét fittings palastik & karét fléksibel pipe fittings PVC EPDM

karét fittings palastik & karét fléksibel pipe fittings PVC EPDM

Katerangan pondok:

Palastik jeung karét fittings pipe fléksibel nyambungkeun potongan pipa babarengan, kalawan atawa tanpa parobahan arah.Fittings nyambungkeun ukuran sarua atawa béda tina pipa maké clamps cacing, sarta bisa mindahkeun, ngabagi, atawa balik aliran hawa, cai, béngsin, jeung bahan kimia dina pipa.fittings pipe fléksibel sadia dina rupa-rupa wangun jeung bahan.


Rincian produk

Tag produk

BD SEALS mangrupikeun sumber anjeun pikeun fléksibel anu hese dipendakan ieuPakakas karét.Dijieunna tina PVC elastomeric, aranjeunna awét pisan, tahan banting, sareng henteu kapangaruhan ku kaayaan taneuh.Teu milarian deui!Mesen saloba atawa saeutik nu peryogi.Urang nawiskeun pilihan pangalusna tina produk kualitas pangluhurna, harga alus teuing, genahjeunglayanan palanggan pangalusna dina Internét.

fittings PVC fleksibel flex pikeun nyocogkeun aman sabudeureun pipa.Clamps cacing tighten ngalawan pipa nyieun segel leakproof ngalawan infiltrasi na exfiltration.