• page_banner

FKM/FPM/FPM/VITON ORING MAT BERKUALITAS TINGGI TINGGI PISAN PTFE dilapis TANPA PFAS

FKM/FPM/FPM/VITON ORING MAT BERKUALITAS TINGGI TINGGI PISAN PTFE dilapis TANPA PFAS

Katerangan pondok:

BD SEALS nyadiakeun sababaraha solusi pikeun O-ring, gasket, & custom molded bagian coatings, kaasup: PTFE (Teflon), Paralyne (N, C, D jeung HT),

HNBR, FKM, FPM, VITON, NBR, HNBR Silicone, Moly, jaket plasma, sarta pilihan palapis husus lianna.Pilihan palapis gumantung pisan kana aplikasi sareng industri.


Rincian produk

Tag produk

PTFE coated O-Cingcin Aplikasi

Aegis, Aflas, Butyl, Fluorosilicone, Hypalon atanapi sanyawa naon waé anu diperyogikeun ku aplikasi khusus anjeun.Coated sareng Encapsulated O-Cingcin mangrupikeun pilihan sanésna ogé:

  • Coated atanapi Encapsulated - Coated O-Cingcin anu PTFE coated, kalawan palapis adhering ka O-Cingcin (biasana Silicone atanapi Viton atanapi NBR).Encapsulated O-Cingcin mangrupakeun hiji O-Cingcin (biasana Silicone atanapi Viton) ditutupan ku tube PTFE.Lapisan PTFE O-Cingcin mangrupikeun palapis gesekan anu idéal dimana kalenturan operasional mangrupikeun pertimbangan utama.The encapsulated O-Ring behaves kawas cairan kentel tinggi, sagala tekanan dina segel dikirimkeun ka sadaya arah.Coated O-Cingcin sayogi dina rupa-rupa warna.
  • Sanyawa khusus bahan - Upami anjeun gaduh sarat pikeun sanyawa khusus anu sanés standar industri normal, urang tiasa damel sareng pabrik pikeun ngahasilkeun sanyawa khusus pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
  • Mil-Spec, Mil-Std atanapi Milspecs mangrupikeun standar pertahanan Amérika Serikat anu dianggo pikeun ngahontal tujuan standarisasi ku Departemen Pertahanan AS.Rokét Seals tiasa sumber naon Mil-Spesifikasina ngaliwatan jaringan badag kami suppliers reputable.
  • Bahan kelas pangan FDA, sebutan asing, USP, KTW, DVGW, BAM, WRAS (WRC), NSF, Underwriters Laboratories (UL), Aerospace (AMS) sareng Mil-Spec - Rocket gaduh pangalaman sareng nyumponan kabutuhan anjeun dina sadaya standar industri.

Anjeun tiasa milih warna handap atanapi warna anu langkung seueur.

 

Leuwih dipikawanoh ku ngaran merk Teflon, polytetrafluoroethylene (PTFE) nyadiakeun beungeut nonstick kana cookware, Polandia kuku, parabot hairstyling, lawon / perlakuan karpét, sarta wiper wiper kipas kaca.Nanging, pabrik ningali kauntungan tina ngagunakeun PTFE salaku cara pikeun ngahasilkeun cincin O anu berkualitas.O-cingcindiwangun ngagunakeun PTFE nyadiakeun insulasi termal jeung kimia punjul, sarta maranéhna bisa nolak gesekan jeung cai ogé.

PTFE VERSUS TEFLON

Sanajan aranjeunna béda dina branding, PTFE na Teflon babagi asal umum jeung sipat.

PTFE

PTFE mangrupakeun polimér sintétik diturunkeun tina beungkeutan kimia antara karbon jeung fluorine, ngamangpaatkeun kacenderungan radikal bébas 'pikeun polimérisasi jeung tetrafluoroethylene.bahan ieu ngahaja kapanggih dina 1938, nalika DuPont kimiawan Roy J. Plunkett nyoba nyieun tipe anyar refrigerant, sarta dicampur bahan ieu babarengan tanpa nyaho réaksi nu bakal ngabalukarkeun.

TEFLON

Kinetic Chemicals, hiji parusahaan partnership antara DuPont na General Motors, trademarked PTFE handapeun ngaran merk Teflon di 1945. Intina, Teflon nyaeta PTFE.Nanging, PTFE ogé sayogi dina sababaraha nami merek sanés, sapertos:

  • Daikin-Polyflon
  • Fluon
  • Dyneon

PILIHAN

Sababaraha sipat ngabédakeun PTFE tina zat séjén, diantarana:

  • Koefisien gesekan rendah: PTFE ngagaduhan koefisien gesekan panghandapna katilu tina zat naon waé anu dipikanyaho ku manusa, hartosna éta leres-leres
  • Fungsina dina suhu ekstrim: Dipeunteun dina 600 K, PTFE lebur dina 327ºC atanapi 620ºF, sareng éta ogé tiasa dianggo dina suhu sahandapeun −268ºC atanapi −450ºF.
  • Tahan cai: Cai manik nepi kana beungeut PTFE, hartina surfaces dirawat kalayan bahan ieu nolak oksidasi.
  • Nonreaktif: PTFE teu meta jeung Lolobana zat corrosive, sahingga idéal pikeun pamakéan dina pipa, valves, anjing laut, sarta O-cingcin.

RANGE suhu luhur PTFE

Kisaran suhu (-1,000F ka +4,000F), nonreactivity, tahan cai, jeung sipat gesekan low of PTFE nyieun hiji bahan idéal pikeun ngawangun O-cingcin keur dipake dina rupa-rupa aplikasi.Sipat ieu ngajadikeun PTFE O-cingcin hiji pilihan idéal pikeun aplikasi tahan cuaca ogé aplikasi ngalibetkeun listrik sarta insulasi termal.

Kusabab dénsitasna,PTFE O-cingcinhenteu "ngalembereh-kabentuk" - gantina, aranjeunna dikomprés sarta sintered nyadiakeun bentuk perlu.

TEFLON / PTFE anjing laut

O-cingcindijieunna tina PTFE anu hadir dina rupa-rupa aplikasi industri anu merlukeun anjing laut nu bisa nangtung adversity.PTFE O-cingcin muncul dina loba aplikasi anu kakeunaan faktor résiko handap:

Aplikasi Top Kalemahan mékanis
  • Di luar
  • Pelincir
  • Hidrokarbon
  • Asam
  • Alkalis
  • Deterjen
  • Alkohol
  • Keton
  • Kukus
  • Refrigerants
  • Segel vakum tinggi
  • Low-komprési vakum Sealing Flanges
  • Super-dipanaskeun uap

pabrik urang ngagunakeun handap pikeun nyieun sakabéh oring mat kusam: