• page_banner

CT3533679 segel minyak TB sareng hileud cet Héjo: segel SEAL-LIP TYPE

CT3533679 segel minyak TB sareng hileud cet Héjo: segel SEAL-LIP TYPE

Katerangan pondok:

CT 3533679 TB segel minyak sareng hileud cet Héjo: segel SEAL-LIP TYPE

3533679 TIPE SEAL-Biwir Caterpillar980K, 980K HLG, D7E, D7E LGP, D8R,

D8R IIBeuli hileud: segel SEAL-lip TYPE 3533679 asli, bagian traktor aftermarket anyar jeung pangiriman.


Rincian produk

Tag produk

CT3533679 segel minyak TB sareng hileud cet Héjo: segel SEAL-LIP TYPE

Beurat: 0,04 pon CA3533679 353-3679 3533679

ukuran saperti kieu:

Diaméter aci: 66,8 mm (2,63 inci)

Diaméter luar: 85,23 mm (3,36 inci)

Rubak unsur kedap: 8 mm (0,31 inci)

Bahan: NBR75 + Baja

port FOB: NINGBO

Stok: 5000pcs

harga: 0,55 USD / sapotong

Harga: Nawiskeun diskon maksimum dumasar kana kualitas alus sateuacanna

Pangmayaran: Penjualan kiridit Populer anu Fleksibel sareng Bisa Komunikasi ayeuna

Pangiriman: Pikeun pesenan leutik dina 7 dinten, pikeun pesenan ageung tiasa dibahas

Kualitas: Sakur masalah kualitas dina sataun tiasa dipulangkeun atanapi ditukeurkeun

Konsep Service: Ihlas Pamahaman rojongan pangalusna Hormat partnerships kawas kulawarga