• page_banner

Bédana X-Cingcin / Quad-Cingcin jeung O-Cingcin

Bédana X-Cingcin / Quad-Cingcin jeung O-Cingcin

Katerangan pondok:

X-cingcin jeung quad-ring anjing laut

Ngajalajah Quad-ring jeung X-ring anjing laut pikeun ngurangan aplikasi gesekan.Lamun Anjeun keur pilari cingcin quad baku atawa husus atawa X-cingcin, kasampak aya salajengna ti Ace Seal.Kami ngadamel cincin quad sareng cincin X dina ukuran, bahan, sareng durometer pikeun nampung aplikasi unik anjeun.Salaku ahli kabuktian dina manufaktur quad ring, urang bisa nganteurkeun produk baku sarta husus pikeun nyocogkeun sarat kinerja Anjeun.Urang bisa nyadiakeun X-cingcin pikeun ngégél ampir sagala aplikasi.Pikeun ngamimitian dina segel quad ring atawa anjing laut X-ring nu peryogi, nganggo saringan handap pikeun manggihan ID, OD, sarta cross section (CS) dimensi nu peryogi.Teras, tuturkeun tautan pikeun netepkeun bahan sareng kekerasan anu diperyogikeun ku proyék anjeun sareng nyuhunkeun kutipan khusus.


Rincian produk

Tag produk

X-cingcin, ogé disebut dina industri salakuQuad-Cingcin, dicirikeun ku profil simetris opat lipped.Aranjeunna nyadiakeun pilihan sealing alternatif pikeun pamakéan dina aplikasi dinamis.

Aya sababaraha alesan anjeun tiasa milih X-ring dina standar O-ring.Kahiji, O-cingcin bisa rawan gulung ti gerakan reciprocating.

Lobus X-ring nyiptakeun stabilitas dina kelenjar, ngajaga kontak dina dua lokasi ngalawan beungeut sealing.

Kadua, lobus cincin-X nyiptakeun waduk pikeun pelumas anu ngirangan gesekan.Anu pamungkas, hiji X-ring teu merlukeun jumlah luhur squeeze, nu ogé ngurangan gesekan sarta ngagem dina segel.

BD SEALS specializes di karét x-cingcin.

Kalayan langkung ti 20 taun kaahlian rékayasa kami didédikasikeun pikeun nawiskeun karét x-ring kualitas luhur sareng produk sanésna.

Pikeun desain x-ring karét custom anjeun, atawa rékayasa sabalikna, jasa exemplary kami jeung produksi efisien ensures pangiriman gancang gandeng ku layanan beredar.

Faktor X: X-Cingcin vsO-Cingcin

Bari O-cingcin jeung X-cingcin nedunan éféktif dina rupa-rupa aplikasi, aya kaayaan nalika X-ring mangrupakeun pilihan unggul, nyata outperforming hiji O-ring.Dina blog ieu urang bakal nempo béda antara dua jeung kumaha carana milih ring sealing bener pikeun aplikasi Anjeun. Sedengkeun O-cingcin jeung X-cingcin ngalakukeun éféktif dina rupa-rupa aplikasi, aya kaayaan nalika hiji X-rings. ring mangrupa pilihan unggul, nyata outperforming hiji O-ring.Dina blog ieu kami bakal ningali bédana antara dua sareng kumaha milih cincin kedap anu leres pikeun aplikasi anjeun. tina ranté motor, kaasup ranté O-ring jeung ranté X-ring.

Naon ari O-ring?

Hiji O-ring mangrupakeun loop of elastomer kalawan cross-bagian buleud, utamana dipaké pikeun ngégél dua bagian nyambungkeun dina duanana aplikasi statik jeung dinamis.Aranjeunna ilaharna dipaké pikeun nyegah bocor antara surfaces sealing sarta mindeng kapanggih dina rupa-rupa aplikasi industri, kaasup ranté motor katelah ranté o-ring.

O-cingcin nawarkeun cara basajan tapi éféktif pikeun nyieun anjing laut jeung nyegah kontak logam-on-logam antara komponén, sahingga ngaminimalkeun maké jeung manjangkeun umur segel.Kusabab versatility maranéhanana, O-cingcin sadia dina sagala rupa bahan kawas silicone, nitrile, sarta fluorocarbon, unggal nawarkeun kauntungan unik kayaning lalawanan panas.

Naon ari X-ring?