• page_banner

Naon segel minyak sareng naon bédana antara segel minyak TC, segel minyak TB, segel minyak TA?

Naon segel minyak sareng naon bédana antara segel minyak TC, segel minyak TB, segel minyak TA?

Katerangan pondok:

naon anusegel minyakjeung naon bedanasegel minyak TC  , segel minyak TB,segel minyak TA ?

Segel minyak, ogé katelah ring sealing atanapi segel aci, mangrupakeun unsur sealing dipaké dina alat mékanis.Fungsi utami nyaéta pikeun nyegah bocorna cairan atanapi minyak pelumas antara aci puteran sareng komponén tetep, bari ogé nyegah pangotor éksternal sapertos lebu sareng partikel tina lebet ka jero alat mékanis.Segel minyak biasana dijieun tina bahan elastis, kayaning karét, polyurethane, jeung sajabana, kalayan bentuk sirkular jeung edges lip elastis jero.Hal ieu napel pageuh kana aci puteran, ngabentuk lingkungan katutup, éféktif ngurangan leakage cairan atawa lubricating minyak jeung polusi internal pakakas mékanis.


Rincian produk

Tag produk

Mesin ngahasilkeun segel minyak

  • TC nyaéta métode representasi pikeun standar nasional anyar.

Jepang, Taiwan, jeung tempat séjén.FB mangrupikeun metode representasi standar nasional anu lami, kalayan struktur sareng eusi anu sami.Nya kitu, seueur standar Éropa nganggo AS pikeun ngagambarkeun segel minyak TC sareng FB.Standar pikeun FB sareng FC nyaéta GB10708.3-189.TC nyaéta métode representasi pikeun standar nasional anyar, Jepang, Taiwan, jeung tempat séjén.Segel minyak TC mangrupikeun komponén mékanis anu dianggo pikeun ngégél minyak (minyak mangrupikeun zat cair anu paling umum dina sistem transmisi, ogé biasa disebut salaku zat cair umum).

(1).FB mangrupikeun metode representasi standar nasional kuno, kalayan struktur sareng eusi anu sami.

(2).Seueur standar internal di Éropa nganggo segel minyak AS pikeun ngagambarkeun segel minyak TC sareng FB.

Segel minyak seueur dianggo dina sagala rupa widang industri, khususna dina alat mékanis sapertos sistem hidrolik, mesin, pompa, kotak gear, alat transmisi, sareng mobil.Aranjeunna ngabantosan ngajaga operasi normal alat mékanis, manjangkeun umur jasa alat, ngirangan biaya pangropéa, sareng mastikeun kinerja éfisién alat.

Desain sarta Pilihan segel minyak kudu mertimbangkeun sababaraha faktor, kaasup lingkungan gawé, tipe cair, rentang hawa, syarat tekanan, syarat speed, jsb tipena béda anjing laut minyak cocog pikeun skenario aplikasi béda.Jenis umum tina segel minyak kaasup anjing laut aci Rotary, anjing laut piston, anjing laut statik, jsb segel minyak biasana mibanda biwir jero jeung luar, jeung lip jero pageuh ngalawan aci puteran jeung lip luar pageuh ngalawan komponén tetep.Ieu nyiptakeun éfék sealing alatan gesekan antara biwir jero jeung luar salila operasi aci puteran.

Kasimpulanana, segel minyak maénkeun peran anu penting dina widang sapertos mesin rékayasa, mobil, sareng alat-alat industri, mastikeun operasi normal alat-alat mékanis, nyegah bocor cair sareng pangotor éksternal tina asup, ku kituna mastikeun stabilitas, kasalametan, sareng kinerja efisien. parabot.

 

1.Metoda ngagambarkeun segel minyak

Métode representasi umum:

Jenis segel minyak - diaméter jero - diaméter luar - jangkungna - bahan

Contona, TC40 * 62 * 12-NBR ngagambarkeun lip ganda segel minyak rorongkong jero kalayan diaméter jero 40, diaméter luar 62, ketebalan 12, sarta bahan tina rubbe nitrile.

2.Bahan segel minyak

Karét nitrile (NBR): tahan ngagem, tahan minyak (teu tiasa dianggo dina média polar), résistansi suhu: -40 ~ 120 ℃.

Karét nitrile hidrogénasi (HNBR): Tahan ngagem, résistansi minyak, résistansi sepuh, résistansi suhu: -40 ~ 200 ℃ (leuwih kuat tibatan résistansi suhu NBR).

napel Fluorine (FKM): tahan asam jeung alkali, tahan minyak (sadayana tahan minyak), tahan suhu: -20 ~ 300 ℃ (resistansi minyak leuwih hade tinimbang di luhur dua).

Karét polyurethane (TPU): Tahan ngagem, résistansi sepuh, résistansi suhu: -20 ~ 250 ℃ (résistansi sepuh anu saé).

Karét silikon (PMQ): tahan panas, tahan tiis, set komprési leutik, kakuatan mékanis low, résistansi suhu: -60 ~ 250 ℃ (résistansi suhu anu saé).

Polytetrafluoroethylene (PTFE): Stabilitas kimiawi anu saé, résistansi kana sagala rupa média sapertos asam sareng alkali, minyak, résistansi ngagem, résistansi suhu luhur, kakuatan mékanis anu luhur, sareng lubrikasi diri anu saé.

Sacara umum, bahan anu biasa dianggo pikeun segel minyak rangka nyaéta karét nitrile, fluororubber, karét silikon, sareng polytetrafluoroethylene.Alatan lubrikasi diri anu saé, khususna upami ditambah perunggu, aranjeunna gaduh épék anu langkung saé, sareng sadayana dianggo pikeun ngadamel cincin penahan, cincin Gly, sareng anjing laut Stuart.

Ngabédakeun modél segel minyak rorongkong

Segel minyak rorongkong C-tipe bisa dibagi kana lima jenis: tipe SC, tipe TC, tipe VC, tipe KC, sarta tipe DC.Éta lip tunggal segel minyak rorongkong jero, ganda lip segel minyak rorongkong jero, lip spring bébas segel minyak rorongkong jero, ganda lip spring bébas segel minyak rorongkong jero, sarta ganda lip spring bébas segel minyak rorongkong jero.(Kami ngarékoméndasikeun anjeun nengetan akun resmi "Insinyur Mékanis" pikeun nangkep pangaweruh barang garing sareng inpormasi industri dina munggaran)

Segel minyak rorongkong G-tipe ngabogaan wangun threaded di luar, sarupa jeung tipe-C.Éta ngan ukur dirobih janten bentuk benang di luar tina segi téknologi, sami sareng fungsi O-ring, anu henteu ngan ukur nguatkeun pangaruh sealing tapi ogé ngalereskeun segel minyak tanpa ngagentos.

Segel minyak rorongkong B-tipe gaduh napel dina sisi jero rorongkong atanapi henteu aya napel dina dua sisi rorongkong.Henteuna napel bakal ningkatkeun kinerja dissipation panas.

Segel minyak rangka A-tipe mangrupakeun segel minyak prefabricated kalawan struktur rélatif kompléks dibandingkeun tilu jenis di luhur, dicirikeun ku kinerja tekanan hadé tur unggul.

 

3. Éta sadayana gaduh bentuk segel minyak anu béda-béda sareng disebut segel minyak tujuan umum sapertos kieu: