• page_banner

UKURAN BESAR UN UHS U CUP SEAL ROD PISTON SEAL 475*500*22 MM BEUREUM WARNA Segel hidrolik

UKURAN BESAR UN UHS U CUP SEAL ROD PISTON SEAL 475*500*22 MM BEUREUM WARNA Segel hidrolik

Katerangan pondok:

UN UHS U CUP SEAL ROD PISTON SEAL 475*500*22 MM WARNA BEUREUMSegel hidrolik

harga hijian: 9USD/sapotong FOB port ningbo

pikeun ukuran husus sejenna bisa dihasilkeun atawa moldings, misalna ID 1000mm OD1100mm * Jangkungna 50mm

Stok: 1000pcs

Pangiriman: 3-7 dinten

1. pamayaran:Pesenan dumasar kana penjualan kiridit 30 dinten anu anjeun henteu kedah mayar sateuacanna, mayar saatos 30 dinten dumasar kana nampi pesenan.

2. kualitas:Pesenan gaduh garansi 3 taun sareng upami aya masalah di hareup, aranjeunna tiasa ngagantian saratna produk énggal atanapi dibalikeun deui.

3. Harga:Pesenan kalawan harga panghandapna pikeun importers urang, urang tetep kauntungan leutik, lolobana kauntungan ditinggalkeun ka konsumén hormat urang.

4. Pangiriman:Pesenan tiasa dikirimkeun dina 7 dinten, urang gaduh saham ageung anu langkung ti 10000pcs béda tina Seal Minyak, O-cingcin, Produk Disesuaikeun.


Rincian produk

Tag produk

Karakteristik segel polyurethane diringkeskeun kieu:

1. anjing laut Polyurethane boga pangaruh pencegahan lebu alus.Teu gampang diserang ku zat éksternal, nyegah sagala gangguan éksternal, komo permukaan ketan minyak jeung objék asing bisa scraped jauh;

2. lalawanan maké High sarta lalawanan Tonjolan kuat.anjing laut Polyurethane bisa mindahkeun deui mudik dina laju 0.05m / s dina lingkungan tekanan 10MPa tanpa lubrication;

3. lalawanan minyak alus.Segel polyurethane moal corrode sanajan nyanghareupan minyak suluh kayaning minyak tanah jeung béngsin, atawa minyak mékanis kayaning minyak hidrolik, oli mesin, jeung oli pelumas;

4. hirup layanan lila.Dina kaayaan anu sami, umur jasa segel polyurethane nyaéta 50 kali tina segel nitrile (tabél di handap ngabandingkeun sipat segel poliéter poliuretana sareng karét nitrile).Tina tabél di handap, éta tiasa katingali yén segel poliéter poliéterna gaduh langkung kaunggulan dina résistansi ngagem, kakuatan, sareng résistansi cimata.

Sajaba ti éta, éta insulated, soundproof, retardant seuneu, tiis tahan, korosi-tahan, non absorbent, sarta gampang pikeun masang.

Pikeun polyurethane ukuran badagsegel hidrolikdijieunna tina fittings pipe diimpor sarta giling ngagunakeun téhnologi produksi kapang.Jadi euweuh wates kapang, ngan wates baku.Tembok ipis tiasa dirobih dumasar kana kaayaan karusakan umum tina silinder hidrolik, sareng kasabaran dimensi tiasa diatur sacara wajar.Produksi sareng pamrosésan langkung manusiawi sareng cocog pikeun produk.Sajaba ti éta, alat sealing hidrolik dijieunna tina bahan polyurethane BD SEALS teu gampang cacad sarta boga kinerja sealing alus teuing.

1. kinerja Sealing.Bahan PU segel hidrolik boga pangaruh anti fouling alus teuing jeung teu gampang diserang ku objék éksternal, Ngahindarkeun pangaruh éksternal.Sanaos aya kokotor dina permukaan, éta tiasa dikerok

2. ciri grinding.Ngagem lalawanan jeung résistansi Tonjolan kuat.segel hidrolik Polyurethane bisa mindahkeun deui mudik dina laju 0.05m / s tanpa wetting di lingkungan alam 10MPa cai sarta tekanan;

3. Alus lalawanan maké, bahan polyurethane sanajan dipaké dina béngsin.Minyak suluh hampang atanapi oli gear, oli otomotif, pelumas mékanis sapertos oli otomotif sareng gajih moal corroded;

4. Éféktivitas jangka panjang.Dina kaayaan standar anu sami, umur sealing hidrolik bahan polyurethane nyaéta 50 kali tina bahan dumasar nitrile.(Di handap ieu ngabandingkeun tekanan cai sealing jeung kinerja NBR bahan polyurethane méthacrylate.) Tina kaayaan di handap ieu, bisa ditempo yén méthacrylate polyurethane bahan segel hidrolik boga kaunggulan signifikan dina maké lalawanan, kakuatan compressive, sarta rebound.