• page_banner

Jalma-jalma ogé naroskeun Naon segel hidrolik?Naon jinis segel hidrolik?

Jalma-jalma ogé naroskeun Naon segel hidrolik?Naon jinis segel hidrolik?

Katerangan pondok:

Jalma oge nanya Naon asegel hidrolik?

Segel minyak hidrolik dianggo pikeun nyegah minyak hidrolik bocor tina silinder sareng ngajagi sistem tina lebu sareng kokotor.Segel minyak hidrolik tahan tekanan tinggi, suhu luhur, sareng gaya gurat dina silinder minyak.Ku alatan éta, maranéhna kudu boga kinerja dasar tangtu pikeun mastikeun fungsionalitas jeung durability maranéhanana.Dina artikel ieu kami baris ngawanohkeun sababaraha kinerja dasar komponén segel minyak hidrolik.


Rincian produk

Tag produk

Ciri tinasegel minyak hidrolik

https://www.bodiseals.com/hydraulic-seals/

  • Sipat mékanis jeung fisik

Komponén segel minyak hidrolik kudu mibanda sipat mékanis jeung fisik tangtu, kayaning kakuatan tensile, elongation di putus, karasa, sarta deformasi komprési.Karakteristik ieu mangaruhan kamampuan anjing laut pikeun nolak deformasi, beubeulahan, sareng ngagem dina kaayaan setrés.Sacara umum, komponén segel minyak hidrolik kudu boga kakuatan tensile tinggi, elongation sedeng di putus, karasa luyu, sarta deformasi komprési low.

  • Élastisitas sareng kateguhan

Komponén segel minyak hidrolik kedah gaduh élastisitas sareng daya tahan anu cekap pikeun adaptasi kana parobahan bentuk sareng ukuran permukaan sealing.Élastisitas nyaéta kamampuhan unsur sealing pikeun mulangkeun kaayaan aslina sanggeus cacad ku gaya éksternal.Élastisitas nyaéta kamampuan komponén sealing pikeun nyerep sareng ngaleupaskeun énergi nalika deformasi.Biasana, komponén segel minyak hidrolik kudu boga élastisitas tinggi na resilience pikeun ngajaga kinerja sealing alus.

  • Résistansi panas sareng kalenturan suhu rendah

Komponén segel minyak hidrolik kedah gaduh résistansi panas anu saé sareng élastisitas suhu rendah pikeun tahan kisaran suhu lingkungan operasi.Rintangan panas nyaéta kamampuan anjing laut pikeun nolak degradasi termal sareng lemes dina suhu anu luhur.Kalenturan suhu rendah nyaéta kamampuan segel pikeun nolak hardening sareng retakan dina suhu anu handap.Biasana, komponén segel minyak hidrolik kedah gaduh résistansi panas anu luhur sareng kalenturan suhu rendah pikeun nyegah gagalna atanapi bocor kusabab parobahan suhu.

  • Kasaluyuan kimiawi

Segel minyak hidrolik kedah gaduh kasaluyuan kimiawi anu saé sareng minyak hidrolik sareng bahan-bahan sanés dina lingkungan kerja.Kasaluyuan kimiawi nyaéta kamampuh anjing laut pikeun nolak serangan kimiawi jeung bareuh ku minyak hidrolik jeung zat séjén.Sacara umum, segel minyak hidrolik kudu kasaluyuan kimiawi alus kalawan minyak mineral, minyak sintétik, cairan basis cai, ozon, sarta radiasi ultraviolét.

  • Ngagem résistansi sareng koefisien gesekan

Segel minyak hidrolik kedah gaduh résistansi ngagem anu saé sareng koefisien gesekan pikeun ngirangan gesekan sareng ngagem antara segel sareng hardware.Résistansi ngagem nyaéta kamampuan segel pikeun nolak ngagem sareng erosi minyak hidrolik sareng partikel padet di lingkungan kerja.Koéfisién gesekan nyaéta babandingan gaya gesekan antara dua permukaan kontak jeung gaya normal.Biasana, komponén segel minyak hidrolik kedah gaduh résistansi ngagem anu luhur sareng koefisien gesekan anu rendah pikeun manjangkeun umur jasa sareng ningkatkeun efisiensina.

Naon jinis segel hidrolik?

mangrupakeun rélatif lemes, ring non-logam, direbut dina alur atawa dibereskeun dina kombinasi cingcin, ngabentuk assembly segel, pikeun meungpeuk atawa misahkeun cairan dina aplikasi gerak reciprocating.Segel hidrolik penting pisan dina mesin.Pamakéanna penting dina nyayogikeun cara pikeun kakuatan cairan dirobih janten gerak linier.Bahan: polyurethane, karét atanapi PTFE.Jinis bahan ditangtukeun ku kaayaan operasi husus atawa wates alatan tipe cairan, tekanan, kasaluyuan kimia cairan atawa suhu.Bahan séjén sapertos: NBR EPDM FKM FPM VITON HNBR SILICONE VMQ FFKM CR SBR FVMQ AFLAS FEPM ACM

 

1.Segel Wiper

Segel wiper ngajaga kontak sealing ka rod piston nalika alat-alat keur cicing (statis, euweuh gerak reciprocating of rod) jeung dipaké (dinamis, reciprocating rod), sedengkeun kasabaran pikeun rod diaméterna d ditangtukeun ku rod segel.Tanpa segel wiper, rod piston retracting bisa ngangkut rereged kana cylinder.The luar sealing statik tina segel wiper dina perumahan ogé penting pikeun nyegah Uap atawa partikel ti ngasupkeun sabudeureun luar tina segel wiper.

WIPER SEAL BAGIAN grafik segel wiper

 

2.Rod Segel

Segel rod BD SEALS pikeun silinder hidrolik sareng pneumatik sareng aktuator ngégél tekanan sistem anu diterapkeun ngalawan sisi atmosfir.Tujuanana nyaéta pikeun nyegah bocor éksternal sahingga ngahindarkeun kontaminasi lingkungan ambien.Aranjeunna sayogi salaku segel akting tunggal sareng ganda.Aplikasi-tekanan luhur biasana merlukeun sistem tandem rod sealing kaasup segel panyangga.Rod anjing laut ilaharna berinteraksi sareng elemen wiper dina sistem silinder sealing.A rupa-rupa sanyawa jeung profil konfigurasi sadia pikeun minuhan profil aplikasi husus.Aya anjing laut rod sadia nu sasuai jeung ISO9001, FDA standards.Rod anjing laut anu segel pangpentingna dina sagala sistem sealing hidrolik.Rod anjing laut nyegah leakage cairan hidrolik ka luar sistem sealing.Salaku tambahan, Rod Seals ngabantosan nyumbangkeun, digabungkeun sareng Wiper Seal, pikeun nyegah kontaminasi lingkungan.Profil GFS Rod Seal sayogi salaku akting tunggal (tekanan tina hiji sisi) atanapi akting ganda (tekanan tina dua sisi).Parios DELAPAN jinis profil di handap pikeun ningali mana anu paling cocog pikeun aplikasi anjeun.

https://www.bodiseals.com/hydraulic-seals/

Ukuran Ukuran Ukuran
4×10×4 10×16×4 13×19×5
4×12×4 10×16×4.5 13×20×5.5
4×12×6 10×16×5 14×20×4.4
5×11×8 10×16×5.5 14×20×5
5×12×5 10×16×6 14×20×6
5×12×6 10×18×5 14×20×8
5×12×7 10×18×5.5 14×22×4
5×12×8 10×18×6 14×22×4.5
5×14×6 10×18×8 14×22×5
5×14×8 10×19×7 14×22×6
5×15×6 10×20×6 14×22×7
5.8×12×5.2 10×20×8 14×22×8
6×12×4 10×22×6 14×24×8*
6×12×6 10×22×8 14×28×8
6×12×7 10×25×8 15×22×5
6×14×6 11×17×5 15×22×6
6×15×6 11.2×19.2×6 15×22×8
6×15×8 11.2×21.2×8 15×23×5.7
6×18×8 12×16×4 15×23×10
6.3×16.3×8* 12×16×5 15×25×5
7×12×4 12×16×6 15×25×7
7×12×5 12×17×4 15×25×8*
7×12×6 12×18×4 15×27×6
7×14×5 12×18×5 15×28×10
7×14×6 12×18×6 15×30×5.5
7.1×17.1×8* 12×18×8 15×30×8
8×13×3 12×19×3,5 15×30×10
8×14×6 12×19×5 16×22×4
8×14×8 12×20×5 16×22×5
8×15×5 12×20×6 16×22×6
8×15×6 12×20×8 16×22×7
8×15×8 12×22×5 16×22×8
8×16×6 12×22×5.5 16×24×4
8×16×8 12×22×7 16×24×5
8×18×8* 12×22×8 16×24×6
8×18×10 12×24×6 16×24×8
8×20×10 12×24×8 16×24×10
8×22×10 12×25×8 16×25×5
9×19×6 12,5×22,5×8* 16×26×5
9×19×8* 13×18×5 16×26×6
9,5×14×2,5 13×19×3,5 16×26×8*
Ukuran Ukuran Ukuran
16×26×10 20×26×3,5 22×32×10
16×28×6 20×26×6 22×34×10
16×28×8 20×26×7 22×35×6
16×30×6 20×27×5 22×35×10
17×25×10 20×27×6 22×36×7
17×27×5 20×28×6 22×36×9
17×27×7 20×28×7 22×40×10
17×27×8 20×28×8 22×40×12
17×32×10 20×30×5 22,4×32,4×8*
18×24×4 20×30×6 22,5×31,5×5
18×24×5 20×30×8* 23×30×5
18×24×8 20×30×8.2 23×35×5,6
18×25×5,5 20×30×10 23×35×6
18×25×6 20×32×5 23×35×6.6
18×26×5 20×32×6 23×36×7
18×26×6 20×32×8 23,5×33,5×8
18×26×8 20×32×10 24×30×6
18×26×10 20×33×10 24×32×4
18×26,5×8 20×35×6 24×32×5
18×28×6 20×35×7 24×32×7
18×28×8* 20×35×10 24×36×6,5
18×28×9 20×36×8 24×36×7
18×28×10 20×38×6 24×40×8
18×30×6 20×40×10 24×40×10
18×30×8 20×40×12 25×32×6
18×30×9 20×47×8 25×32×7
18×32×7 21×29,5×5,5 25×32×8
18×32×8 21×26,5×6 25×32,7×6,35
18×34×8 21.7×30×10 25×33×5,5
19×24×5 22×28×4 25×33×5.6
19×25×6 22×28×4.5 25×33×6
19×25×7 22×28×5 25×33×7
19×26×5 22×28×6 25×33×8
19×26×6,7 22×28×8 25×33×10
19×27×5 22×30×5 25×35×5
19×27×6 22×30×5.8 25×35×6
19×27×7.5 22×30×6 25×35×7
19×28×5 22×30×8 25×35×8*
19×28×7 22×31×5.5 25×35×10
19×32×8 22×32×5 25×36×6
19×34×8 22×32×6 25×36×7
19.05×25.4×6.35 22×32×7 25×37×6
20×25×4 22×32×8 25×37×9
20×25×8 22×32×9 25×38×6
Ukuran Ukuran Ukuran
25×38×7 28×43×10,2* 32×38×6
25×38×8 28×44×8 32×38×7
25×38×10 28×48×8 32×40×4
25×40×7 30×36×6 32×40×5
25×40×8 30×37×4 32×40×5,5
25×40×10 30×37×6 32×40×5.6
25×40×11 30×37×6,5 32×40×6
25×42×8 30×37×7 32×40×6,5
25×43×8 30×37×10 32×40×7
25×45×10 30×38×5 32×40×8
25×48×10 30×38×6 32×40×10
25×50×10 30×38×7 32×42×7
25,4×31,7×6,3 30×38×8 32×42×7.3
26×32×4.7 30×40×5 32×42×8
26×32×8 30×40×5.5 32×42×8.2
26×36×5 30×40×6,5 32×42×10
26×36×8 30×40×7 32×45×6
27×34×5 30×40×8 32×45×8
27×35×6 30×40×10 32×45×10
27×36×6 30×42×6 32×46×10
27×40×10 30×42×7 32×47×8
27,5×43×10 30×42×8 32×47×10
28×34×5 30×42×10.2 32×48×8
28×34×5.3 30×43×6,5 32×48×10
28×35×5 30×43×7 32×50×12
28×35×5,5 30×43×10 33×40×4,5
28×35×6 30×43,6×9,5 33×40×5
28×35×10 30×45×6 33×40×6
28×36×4 30×45×7 33×40×8
28×36×5 30×45×8 33×46×6
28×36×6 30×45×10 33×55×15
28×36×7 30×45×10.2* 33,78 × 46 × 9
28×36×7,5 30×47×7 34×40×4
28×36×8 30×50×6 34×40×6
28×38×5,6 30×50×8 34×42×5
28×38×7 30×50×10 34×44×10
28×38×7.3 30×50×12 34×45×10
28×38×8 30×52×10 35×41×5
28×38×10 31×47×10 35×42×6
28×40×6 31×47×12 35×42×7
28×40×6,5 31,5×44,3×9,5 35×42×8
28×40×8 31,5×46,5×10,2* 35×43×5
28×40×10 31,75×38,1×6,35 35×43×6
28×43×10 32×36×6 35×43×6,3
Ukuran Ukuran Ukuran
35×43×7 38×50×10 43×53×6
35×43×8 38×51×10 43×63×10
35×43×10 38×52×10 43×66×8
35×45×5 38×53×10 44×38,6×5,3
35×45×8 38×54×10 44×50×8.6
35×45×10 38×55×6 44×50×10
35×46×8 38×55×8 44,5 × 57,15 × 9,52
35×46×10 38×55×10 45×50×7.3
35×47×6 38×58×10 45×53×6
35×47×10 38×60×10 45×53×8
35×48×6 38×62×12 45×55×5
35×48×8 38.1×48.1×8 45×55×6,5
35×48×10 40×48×6 45×55×7
35×50×9 40×48×8 45×55×7.3
35×50×10 40×50×6,5 45×55×8
35×50×10.2* 40×50×7 45×55×10
35×50×11.5 40×50×7.3 45×57×8
35×50×12 40×50×8 45×57×9
35×51×10 40×50×9 45×58×10
35×52×8 40×50×10 45×60×9
35×55×10.20 40×52×8 45×60×10
35×55×12 40×52×10 45×60×10.2*
35×58×10 40×55×6,5 45×60×11.4
35×65×12 40×55×7 45×60×12.5
35,5×50,5×10,2* 40×55×7.2 45×62×13
36×43×8 40×55×8 45×63×10
36×48×4 40×55×9 45×63×12
36×48×8 40×55×10 45×65×6
36×50×8 40×55×10.2* 45×65×10
37×47×7 40×56×10 45×65×10.2
37×47×8 40×56×12 45×65×12
37×47×10 40×58×10 45×67×8
37×57×7 40×60×10 45×67×10
37×57×10 40×60×12 45×70×10
38×44×5 40×65×10 45×70×11
38×44×5.3 40×65×12 45×70×16
38×45×7 40,5×49×12 47×57×7
38×45×8 42×47×6 47×57×8
38×46×6 42×50×5,7 47×57×9
38×48×6 42×50×6 47×57×10
38×48×8 42×52×8 47×72×16
38×48×10 42×52×10 48×58×6
38×50×6 42×55×8 48×58×7
38×50×9 42×55×10 48×60×8
Ukuran Ukuran Ukuran
48×60×9 52×60×8 58×72×12
48×60×10 52×62×7 58×80×15
48×60×12 52×62×10 60×68×6
48×63×6 52×62×12 60×68×8
48×63×11,5 52×65×8,5 60×68×12
48×65×10.2 52×70×12 60×68×13.5
48,5×58,7×6 53×63×6,5 60×70×7
48×63×10,2* 53×63×8 60×70×8
50×57×10 53×63×10 60×70×10
50×58×7 53×65×8 60×70×12
50×58×8 53×73×12* 60×72×10
50×60×6.4 53,5×63,5×7 60×73×12
50×60×7 55×63×8 60×75×6
50×60×8 55×63×10 60×75×9
50×60×10 55×65×5 60×75×10
50×60×11 55×65×6,5 60×75×12
50×60×12 55×65×7,5 60×75×15
50×62×6 55×65×8 60×76×12
50×62×9.5 55×65×10 60×80×10
50×62×10 55×65×12 60×80×11
50×63×6 55×68×7 60×80×12
50×63×6,5 55×68×10 60×80×18
50×63×7 55×70×6 60×83×13.5
50×63×8 55×70×7 60×85×12
50×63×10 55×70×9 60×90×15
50×63×15 55×70×10 61×71×6
50×65×6 55×70×11.4 62×72×8
50×65×8 55×70×11.5 62×82×12
50×65×9 55×70×12 63×73×6,5
50×65×10 55×71×12 63×73×8
50×65×10.2* 55×72×8 63×73×10
50×65×12 55×72×12 63×73×12
50×66×12 55×75×8 63×75×8.7
50×68×10 55×75×9 63×75×10
50×70×10 55×75×10 63×78×10
50×70×12 55×75×12* 63×78×12
50×72×9 55×75×15 63×83×12
50×72×10 55×78×7 63×83×15
50×72×12 55×78×10 65×73×5
50×75×10 55×80×10 65×73×6
50×75×12 55×80×12 65×73×7
50×80×12 56×76×12 65×73×8
50,8×63,5×7 57×77×10 65×73×9
50,8×63,5×9,5 58×68×8 65×73×12
Ukuran Ukuran Ukuran
65×75×8 70×90×12 80×95×11.4
65×75×10 70×90×15 80×95×12
65×75×12 70×95×10 80×100×8
65×76×9 70×95×12 80×100×10
65×77×10 70×95×13 80×100×12*
65×78×10 70×100×14 80×100×13
65×78×12 71×91×12 80×100×15
65×78×12.5 72×85×10 80×105×10
65×79×10 72×87×9 80×105×12
65×80×8 73×85×10 80×110×9
65×80×9 75×85×5,5 80×110×15
65×80×10 75×85×8 85×95×6
65×80×11 75×85×10 85×95×7
65×80×12 75×85×12 85×95×8.5
65×80×13 75×90×8.5 85×95×9
65×85×10 75×90×9 85×95×9.5
65×85×12* 75×90×9.5 85×95×10
65×85×15 75×90×10 85×95×12
65×90×12 75×90×12 85×97×9
65×90×15 75×100×12 85×100×10
66,2×76,2×7 75×95×10 85×100×12
67×77×10 75×95×12* 85×100×15
67×87×12 75×95×13 85×105×10
70×78×6 75×95×15 85×105×12*
70×78×10 76×88×9.5 85×105×13
70×80×6,5 76×88×10 85×105×16
70×80×8 76×95×9,52 87×95×11.5
70×80×9 76,5 × 90,5 × 10 87×95×12
70×80×10 77×87×12 88×100×15
70×80×12 77×88×12 90×100×6
70×82×10 80×88×8 90×100×8
70×83×10 80×90×6.5 90×100×9
70×84×10 80×90×7 90×100×10
70×85×5.5 80×90×8 90×100×12
70×85×8 80×90×9 90×105×6
70×85×9 80×90×10 90×105×9
70×85×10 80×90×12 90×105×10
70×85×10.5 80×92×7 90×105×12
70×85×11.4 80×92×10 90×110×9
70×85×12 80×93×10 90×110×12*
70×88×9 80×93×12 90×110×13
70×88×10 80×93×13 90×110×15
70×88×12 80×95×9 90×115×9
70×90×10 80×95×10 90×115×12
Ukuran Ukuran Ukuran
90×115×15 106×126×15 120×150×15
90×115×18 110×120×8* 120×160×15
90×120×10 110×120×12 122×135×9
90×120×12 110×125×9 125×135×13
95×105×12 110×125×10 125×137×14
95×110×12 110×125×12 125×138×9.5
95×115×9 110×125×15 125×140×11
95×115×12* 110×130×10 125×140×12
95×115×15 110×130×12 125×140×13
95×125×15 110×130×13 125×140×15
97×105×13.5 110×130×15 125×145×10
100×108×10 110×130×16* 125×145×12
100×108×11.5 110×135×18 125×145×15
100×110×8 110×140×15 125×145×16*
100×110×10 112×132×16* 125×150×13
100×112×9 113×125×14 125×150×15
100×112×10 115×125×12 128×140×15
100×112×14 115×125×13 130×140×12
100×115×9 115×125×15 130×140×13
100×115×10 115×130×12 130×140×14.5
100×115×10.5 115×135×12 130×140×15
100×115×12 115×135×13 130×145×15
100×115×15 115×135×15* 130×150×12
100×120×10 115×140×12 130×150×15
100×120×12* 115×140×15 130×150×16*
100×120×13 118×130×10 130×152×15
100×120×13.5 118×130×12 130×160×20
100×120×15 118×133×9 130×165×10
100×125×9 118×138×16 133×153×15
100×125×12 118,5×138,5×15 135×145×13
100×125×15 120×130×8 135×150×9
100×130×12 120×130×14 135×150×10
105×120×8 120×135×12 135×150×12
105×120×10 120×135×15 135×150×15
105×120×12 120×135×16 135×160×10
105×120×15 120×140×9 135×160×18
105×125×8 120×140×10 135×165×15
105×125×9 120×140×12 140×150×13
105×125×10 120×140×13 140×155×9.5
105×125×12 120×140×15 140×155×10
105×125×13 120×140×16* 140×155×12
105×125×14 120×145×18 140×155×13
105×125×15 120×148×15.5 140×155×15
105×125×16* 120×150×12 140×160×10
Ukuran Ukuran Ukuran
140×160×12 170×200×15 250×270×12
140×160×14 170×200×18 250×280×18
140×160×15 175×185×12 260×280×18
140×160×16* 175×195×14 260×290×18
140×160×18 175×200×15 275×310×15
142×157×10 175×200×18 280×300×15
145×165×13 175 × 200 × 20 290×320×18
145×160×15 180×192×14 300×325×18
145×165×15 180×200×14 300×330×18
146×158×12 180×200×15 300×340×20
150×160×13 180×200×16* 304×340×27
150×162×14 180×205×15 305×320×18
150×165×10 180×210×13 310×340×22
150×170×10 180×210×15 320×350×20
150×170×12 185×205×16 320×360×28
150×170×15 185×215×16 330×360×20
150×170×16* 185×220×15 330×360×22
150×175×15 190×210×12 340×370×22
150×180×12 190×210×15 345×365×14
150×180×15 190×210×16 350×380×22
150×180×18 190×215×15 352×382×22
155×165×13 190×215×16 355×385×22
155×175×15 190×220×15 360×390×22
155×180×15 195×215×12 370 × 400 × 22
160×175×16 195×220×16 400×430×22
160×180×12 200×220×15 400×436×25
160×180×15 200×220×16 410×380×15
160×180×16* 200×225×15 450×420×26
160×185×12 200×225×20 475 × 507 × 18
160×185×15 200×230×18.7 520 × 550 × 25
160×190×18.5 204×220×18 530 × 570 × 25
165×180×15 210×230×13 650 × 690 × 25
165×180×16 210×230×16 720 × 750 × 22
165×185×15 210×235×18 860 × 820 × 25
165×190×15 210×235×19
165×190×18.5 220×240×12
170×180×11 220×240×16
170×185×12 220×250×18.5
170×190×10 225×250×12
170×190×12 230×250×15
170×190×15 230×260×18
170×190×16* 235×260×16
170×195×15 240×260×12
170×195×16 240×265×18

 

3.Segel piston

Segel piston ngajaga kontak sealing antara piston jeung silinder bore.Rod piston anu gerak ngahasilkeun tekanan anu luhur dina segel piston anu ningkatkeun gaya kontak antara segel sareng permukaan silinder.Ku sabab kitu, sipat permukaan permukaan sealing penting pikeun pagelaran segel anu leres.

bagian segel piston

 

4.Rotary Seal

Segel Rotary sareng segel aci dianggo dina komponén anu nganggo osilasi atanapi puteran bagian pikeun ngajaga cairan pelumasan bari nyegah asupna leutak sareng cai.anjing laut Trelleborg mantuan ngaronjatkeun kahirupan komponén jeung kinerja jangka panjang.BD segel Rotary Shaft Seals, kaasup kami pangalusna-di-kelas proprietary segel lip radial, Turcon Varilip PDR jeung kualitas luhur anjing laut minyak radial

Portopolio segel puteran Trelleborg kalebet segel minyak radial anu umum dikenal, segel aci puteran, segel bibir radial sareng axial, segel puteran O-Ring energized Polytetrafluoroethylene (PTFE) dua kali pikeun aci sareng bore, karét V-Cingcin, segel muka mékanis / segel tugas beurat jeung loba deui.Manjangkeun umur komponén Spésialisasi Rotary sareng Shaft Seals kami ngalaksanakeun luar biasa dina seueur kaayaan puteran anu béda.Aranjeunna nunjukkeun sipat gesekan rendah anu unggul sareng masihan résistansi anu hadé pikeun ngagem.

Rotary and Shaft Seals pikeun seueur aplikasi anu béda Kalayan segel khusus, sapertos Seal Minyak Radial sareng segel aci Radial tanpa cingcin tegangan, rentang aplikasi ngalangkungan sealing cairan.Ieu formulir husus tina Rotary Shaft Seals ogé bisa ngawula ka salaku scraper dina situasi kalayan gerakan hélik.Diajar langkung seueur ngeunaan rupa-rupa aplikasi pikeun Rotary Shaft Seals sareng Shaft Seals dina Rotary and Shaft Seals kami.

 

5.Segel statik

segel statik nyadiakeun fungsi sealing dina sakabéh aplikasi nu euweuh gerak unsur sealing versus beungeut sealing relatif ka hiji sejen lumangsung.Panawaran BD anjing laut pikeun solusi sealing pikeun aplikasi statik mangrupikeun anu paling lega di industri.Éta diproduksi pikeun standar internasional métrik sareng kaisar, sayogi dina ukuran khusus, sareng nganggo sanyawa anu dirumuskeun pikeun nyumponan standar industri anu paling ketat sareng syarat khusus pikeun palanggan.