• page_banner

7K9220 - SEAL cocog Caterpillar wiper segel

7K9220 - SEAL cocog Caterpillar wiper segel

Katerangan pondok:

Ningbo Bodi anjing laut Co., Ltd geus dihasilkeun rupaSegel hileudjeungHileud oringgasket,

pabrik urang gaduh leuwih 10000pcs béda ukuran model saham.

7K9220 - SEAL cocog Caterpillar

Harga Unit: 0.85USD/sapotong FOB ningbo

Stok: 5000pcs

Pangiriman: 3-15 dinten

 


Rincian produk

Tag produk

7K9220 - SEAL cocog Caterpillar wiper segel

Kaayaan: BARU
Bahan: polyurethane + Steel ku Mouldings
Beurat: 0,2 lbs (0,1 kg)
Panjangna: 9 inci (22,86 cm)
Jangkungna: 7 inci (17,78 cm)
Lebar: 0,4 inci (1,02 cm)
MESIN – MESIN 3176C;3196;3306;3406;3406B;3406C;3406E;3412;3516;3516B

Runtuyan hileud sakumaha di handap ieu sadayana aya.