• page_banner

SERIES UNIVERSAL O-RING ASSORTMENT 382pcs 386pcs 407pcs 419pcs NBR VITON ORING KITS

SERIES UNIVERSAL O-RING ASSORTMENT 382pcs 386pcs 407pcs 419pcs NBR VITON ORING KITS

Katerangan pondok:

SERIES UNIVERSAL O-RING ASSORTMENT 382pcs 386pcs 407pcs 419pcs NBR VITON ORING KITS

 

 

 

 

 


Rincian produk

Tag produk

NINGBO BODI SEALS CO., LTD ngahasilkeun sagala rupaORING KIT   ( NBR ORING KIT , VITON ORING KIT , EPDM ORING KIT , SILICONE ORING KIT HNBR ORING KIT )

Cingcin sealing O-ngawangun cocog pikeun instalasi dina rupa parabot mékanis, porsi salaku anjing laut dina hawa dieusian, tekenan, sarta media cair jeung gas béda, dina kaayaan statik atawa pindah.

Rupa-rupa komponén sealing loba dipaké dina parabot mesin, kapal, mobil, alat-alat aerospace, mesin Metalurgi, mesin kimia, mesin rékayasa, mesin konstruksi, mesin pertambangan, mesin minyak bumi, mesin plastik, mesin pertanian, sarta sagala rupa instrumen jeung méter.

Cingcin sealing O ngawangun utamana dipaké pikeun sealing statik sarta reciprocating gerak sealing.Dipaké dina alat sealing usaha Rotary-speed low pikeun sealing gerak usaha Rotary.

cingcin sealing O ngawangun umumna dipasang dina alur jeung rectangular cross-bagian dina bunderan luar atawa jero pikeun nyadiakeun sealing.

O-ring masih maénkeun peran sealing sareng nyerep shock anu saé dina lingkungan sapertos résistansi minyak, résistansi asam sareng alkali, abrasion, sareng erosi kimiawi.

Ku alatan éta, O-ring mangrupakeun unsur sealing loba dipaké dina sistem transmisi hidrolik jeung pneumatic.